Max Nattapol Diloknawarit: biografija, godine, visina, djevojka, supruga, obrazovanje, porodica, kuća (2024)

Glumac i model Max Nattapol Diloknawarit je iz Tajlanda. Kao jedan od glavnih likova, Korn, Max je debitovao u popularnoj tajlandskoj seriji “Bad Romance” 2016. godine. Trenutno radi kao umjetnik za tajlandsku produkcijsku kuću TV Thunder. U ovom članku ćemo saznati više o biografiji Maxa Nattapola Diloknawarita, godinama, visini, djevojci, ženi, obrazovanju, porodici i kući.

Max Nattapol Diloknawarit: biografija, godine, visina, djevojka, supruga, obrazovanje, porodica, kuća (1)

Biografija, obrazovanje i porodica

Njegov nadimak je Max, a rođen je u Bangkoku, Tajland, 9. juna 1994. Diplomirao je komunikologiju na Univerzitetu Chulalongkorn. Godine 2015. izabran je da nosi buzdovan na 70. tradicionalnoj fudbalskoj utakmici Chula-Thammasat kao jedan od školskog buzdovana iz generacije 5. Nakon što je vodio kasnu noćnu estradu na Channel 5, razvio je interesovanje za glumu. Na koledžu je upoznao svoju koleginicu Tul. Dok su snimali Bad Romance, dijelili su rezidenciju.

odnos

Mook Worranit je 10. marta 2021. na svojoj Instagram stranici podijelila fotografiju sebe i Maxa u banji. Fotografija je brzo uklonjena, ali je izazvala glasine o vezi. Max je potvrdio vezu na konferenciji za novinare 17. marta i jasno stavio do znanja da se zabavljaju od decembra 2020. U aprilu 2022. par je rekao da je prekinuo svoju romansu.

Glumica i pjevačica Worranit Thawornwong, popularno poznata kao Mook, dolazi sa Tajlanda. Na GMMTV-u, ona je najpoznatija glumica. Njene najpoznatije uloge su iz tajlandskih televizijskih emisija iz 2015. My Dear Loser kao Namkhing i Ugly Duckling: Perfect Match kao Junior. Ona takođe predstavlja Idolo Thailand kao ambasador brenda. Godine 2014., Worranit je debitirala na Channel Bangu u drami Rukjing Pinker u ulozi Bew. Kasnije je igrala Snow u Room Alone 401–410, još jednu dramu. Postala je poznata 2015. godine nakon što se pojavila u predstavi Ružno pače: Savršen spoj, u kojoj joj je partner bio Puttichai Kasetsin. Izvela je i tematsku pjesmu drame.

Glumila je sa Sattaphongom Phiangphorom u Kiss The Series, drami koja je emitovana 2016. Pored toga, učestvovala je u "Ambicioznom šefu" zajedno sa March Chutavuth Pattarakampolom u televizijskoj seriji U-Prince. Ona i Thanat Loekhunnasombat sarađivali su na još jednoj seriji, My Dear Loser, 2017. Monster Romance je bio naslov njihovog segmenta. Dobila je ulogu uz Perawata Sangpotirata u televizijskoj seriji “Mint To Be” 2018. Osim toga, u televizijskoj seriji Love At First Hate, bila je uparena sa Yukeom Songpaisanom. Bila je u paru u seriji “Mia Noi” 2019. sa Krissadom p*rnweroj. Udružila se sa Oil Thanom Suttikamol u "Plara Song Krueng", još jednoj seriji. Ona i Pathompong Reonchaidee učestvovali su u sezoni 2020. Girl Next Room, još jednog televizijskog programa. "Motorbike Baby" je bio naziv njihovog segmenta. Pojavila se u televizijskoj seriji "Ban Sao Sod" zajedno sa Jirayuom La-Longmanom. Osim svoje glumačke karijere, otpjevala je nekoliko pjesama za dramu, uključujući Poot Wah Ruk Nai Jai za Roon Pee Secret Love i Mah Tun Welah Por Dee i Kon Jao Choo (Bee Dup Bee Doo) za Ružno pače: Savršeno podudaranje . Njena uloga u filmu "The Mask Singer Thailand" je takođe bila glavna uloga. Peva popularne pesme i ima divan glas.

karijera

Od tada je Max Nattapol Diloknawarit zaposlen na Thunder TV mreži, producirajući veoma popularnu tajlandsku BL seriju “Bad Romance”, gdje je debitirao 2016. On je vlasnik Max's Nuts, trgovine koja je otvorena od 26., a specijaliziran je za vruće pečeni kikiriki poslužen sa začinima.

U drami Manner of Death 2020–2021, forenzičar zaključuje da je navodno samoubistvo najvjerovatnije bilo ubistvo. Doktor Bhanjit, forenzičar, pregleda posmrtne ostatke dame za čije se samoubistvo sumnjalo. Ali više istrage pronalaze uznemirujuće dokaze o potencijalnom ubistvu. Kada doktor dođe u posjet, pojavljuje se stranac i prijeti da će nastaviti stvar ako doktor odluči da nastavi. Posjetilac je bio jasan u svojoj poruci, ali je dobar doktor odlučio da to previdi. Kada sazna za događaj, njegov prijatelj tužilac nestaje. Glavni osumnjičeni, mladić po imenu Tan, žestoko osporava doktorove zaključke i nudi da se dobrovoljno prijavi da pomogne kada doktor odluči da ispita stvar.

Tajlandska BL drama iz 2017. pod nazivom Together With Me: The Series debitovala je na LINE TV-u. Emitovala se srijedom i četvrtkom od 24. avgusta 2017. do 5. oktobra 2017. Trinaest epizoda, svaka u prosjeku traje pedeset minuta, čini seriju. Događaji u Bad Romance: The Series nisu povezani s ovom naracijom. Glavni fokus je na Kornu i Knoku, njihovom susretu i svim izazovima s kojima su se suočili prije nego što su se vjenčali. Emisija se vrti oko tri osnovna para: Phu i Kavitra, Farm i Bright i Knock i Korn. Počevši od početka 2018. godine, otkriven je prateći film pod nazivom "Zajedno sa mnom: Sljedeće poglavlje", fokusirajući se na odnos između Knocka i Korna nakon događaja u Bad Romance: The Series. Datum objavljivanja je 28. septembar 2018. Događaji u “Bad Romance: The Series” nisu povezani sa ovim narativom. Glavni fokus je na Kornu i Knoku, njihovom susretu i svim izazovima s kojima su se suočili prije nego što su se vjenčali.

Devojka misli da je dečko u kojeg se zaljubila hom*oseksualac i pokušava da progoni svog gej drugara u tajlandskoj drami Bad Romance: The Series iz 2016. Yihwa je jedina studentica koja osjeća da može živjeti bez muškaraca i upoređuje ih s iPhone uređajima koji su samo ukrasni. Ali kada posjeti stan svog najbližeg prijatelja Korna, gdje on slavi godišnjicu sa partnerom Knockom, upoznaje Kornovog drugara Choa, koji se istog trena zaljubljuje u nju. Yihwa se, s druge strane, osjeća drugačije, vjerujući da je Cho hom*oseksualac i da želi da izlazi s Knockom. Nakon tog dana, Cho počinje da progoni Yihwa; ipak će mu biti teško da je osvoji i naići će na nekoliko prepreka prije nego što joj se približi.

drama

  • Mama Pet Sawan
  • Muzičko ubistvo
  • Red Peafowl
  • Izlet (2024)
  • Love Senior (2023)
  • Lažov (2023)
  • Rijeka snova (2022)
  • Club Sapan Fine sezona 2 (2022)
  • trijaža (2022)
  • Nha Harn (2022)
  • Način smrti (2020)
  • Singha Na Ka (2020)
  • Woon Ruk Nakkao (2020)
  • Bangkoške ljubavne priče 2: Nevinost (2018)
  • Saneha Priče: Paopao (2018)
  • Zajedno sa mnom: Sljedeće poglavlje (2018)
  • Sapai Ka Fak (2018)
  • Zajedno sa mnom (2017)
  • Loša romansa (2016)

Special

  • MaxTul Extended Memory (2021)
  • Zajedno sa mnom specijal (2017)

TV emisija

  • Bromance (2021)
  • GoyNattyDream – Da li biste nas voljeli ako vas volimo (2020)
  • SosatSeoulsay (2020)
  • Pogodi moje godine (2019)
  • Zabava ili neuspjeh (2019)
  • Lip Sync Battle Thailand Season 2 (2019)
  • Max x Tul Prvi VLOG (2018)
  • Athit Uthai the Journey (2017)
  • Igra tinejdžera (2017)
Max Nattapol Diloknawarit: biografija, godine, visina, djevojka, supruga, obrazovanje, porodica, kuća (2)

Khushi Johri

  • Sajt

Po profesiji sam web programer, pisanje sadržaja je moj interes za slobodno vrijeme. Uživam u plesu, vježbanju i stvaranju digitalne umjetnosti. Ja sam diplomirani NeogCamp i inženjer računarstva. Radio sam za brojne startupe i brendove, i napisao sam mnogo odličnih članaka i objavio sadržaj na internetu. Specijalizirao sam se za razne niše, uključujući tehnologiju, poduzetništvo, putovanja, zabavu, modu, hranu, stil života i posao.

Max Nattapol Diloknawarit: biografija, godine, visina, djevojka, supruga, obrazovanje, porodica, kuća (2024)

References

Top Articles
Detroit Opera on LinkedIn: Attention professional opera singers in Detroit! We are seeking…
'Hamilton' in Detroit tickets still can be found. Here's how.
Her Triplet Alphas Chapter 32
Touchstar Cinemas - Sabal Palms Products
Refinery29 Horoscopes
Csuf Mail
Treasure Hunt Deals Racine Wi
Faketoks Twitter
Weather Underground Merritt Island
St Vrain Chain Gang
Joann Ally Employee Portal
2014 Can-Am Spyder ST-S
Palos Health My Chart
Mandy Sacs On BLP Combine And The Vince McMahon Netflix Documentary
Rent A Center Entertainment Center
Wat is 7x7? De gouden regel voor uw PowerPoint-presentatie
Annika Noelle Feet
Hessaire Mini Split Remote Control Manual
Slmd Skincare Appointment
Exquisitely Stuffed Terraria
Bones And All Showtimes Near Tucson Spectrum 18
Osrs Mahogany Homes Calc
Fd Photo Studio New York
Tina's Nails Stanwood
Kentuky Fried Chicken Near Me
Laura Coates Parents Nationality
Razwan Ali ⇒ Free Company Director Check
Erj Phone Number
Caliber Near Me
Hingham Police Scanner Wicked Local
Pervmom Noodle
Southland Goldendoodles
Diminutiv: Definition, Bedeutung und Beispiele
Heiwa Coin
Comcast Xfinity Outage in Kipton, Ohio
How Much Does Hasa Pay For Rent 2022
Texas Motors Specialty Photos
Directions To Truist Bank Near Me
Stark Cjis Court Docket
Keck Healthstream
Nahant Magic Seaweed
cGMP vs GMP: What's the Difference? | Ascendia Pharma
Z93 Local News Monticello Ky
Jcp Meevo Com
United States Map Quiz
Busted Newspaper Mcpherson Kansas
Gelöst – Externe Festplatte kann nicht formatiert werden
American Medical Response hiring EMT Basic - Bridgeport in Bridgeport, CT | LinkedIn
Dumb Money Showtimes Near Cinema Cafe - Edinburgh
Carenow Urgent Care - Eastchase Fort Worth Photos
Potion To Reset Attributes Conan
Latest Posts
Article information

Author: Reed Wilderman

Last Updated:

Views: 5623

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Reed Wilderman

Birthday: 1992-06-14

Address: 998 Estell Village, Lake Oscarberg, SD 48713-6877

Phone: +21813267449721

Job: Technology Engineer

Hobby: Swimming, Do it yourself, Beekeeping, Lapidary, Cosplaying, Hiking, Graffiti

Introduction: My name is Reed Wilderman, I am a faithful, bright, lucky, adventurous, lively, rich, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.