4 najbolje igre kriketa na svim platformama upravo sada (2024)

Kao drugi najpopularniji sport na svijetu, u doba kada se zgodne digitalne verzije prodaju kao vruće kolače, možete se kladiti da postoji okean kriket igara. Međutim, može biti teško pronaći one koji su zaista vrijedni vašeg vremena. Mogli biste provesti sate, čak i dane, na igrici samo da biste otkrili da je pokvarena, dosadna, da igrate istu petlju ili da se uvelike oslanjate na freemium taktiku.

Najbolje igre kriketa za Windows / Mac PC

Mogli biste svoju želju za igrom kriketa pretvoriti u klasičnu igru ​​kockica Owzthat, koju još uvijek možete kupiti jeftino, ili vjerovati onima koji su se potrudili u digitalnom prostoru igara kriketa. Bilo da je vaš uređaj za igranje pametni telefon, računar, konzola za video igre ili set virtuelne stvarnosti, postoji odlična igra kriketa koju možete isprobati upravo sada.

Stick Cricket Super League (mobilni)

4 najbolje igre kriketa na svim platformama upravo sada (1)

Teško je zamisliti dražesniju i dugotrajniju igru ​​kriketa u digitalnom prostoru od Stick Cricketa. Iz izuzetno zabavne igre pretraživača, the programer igre Stick Sports sada ima nekoliko poboljšanih verzija klasične igre dostupne kao mobilne aplikacije. Za neke će Stick Cricket Classic biti jedini način za igru, a kako ima ocjenu 4.2 i preko 10 miliona preuzimanja, teško je raspravljati se s tim osjećajem.

Međutim, postoji ogromna zabava u Stick Cricket Super ligi sličnijoj IPL-u i, ako ste za iskustvo sa više igrača, Stick Cricket Live. Igra kriketa 1 na 1 za više igrača u realnom vremenu je brza, ali se vrlo lako može smatrati platiti za pobjedu. Super liga je, s druge strane, sve u potpisivanju superzvijezda kriketaša kako bi izgradili svoj tim, pogodili gomilu šestica i postali najbolji T20 tim na svetu.

Legende o kriketu (mobilni, kompjuterski)

Uvijek možete reći kada određena tema, ugao, slavna ličnost ili funkcija postaje popularna na mreži jer će sigurno biti programer koji će skočiti na to kako bi kreirao novu slot igru. Jasno je da kriket postaje sve dominantniji u online sportskim razgovorima i prostoru za digitalnu zabavu, zbog čega je Woohoo objavio 243-struki, 5,000x glavni nagradni slot Cricket Legends.

Igra, pronađena na jednom odnajbolja online kazina Kanada ima za ponuditi, postavljena je na igralištu za kriket, sa simbolima udarača, sudije, wickekeeper-a, igrača na polju i širenja divljeg kuglača. Uz proširenje džokera, bubnjevi se također mogu spustiti sa naslaganim wild-ovima, simbolima koji otključavaju besplatne okrete, a množitelji se mogu povećati. Međutim, slično kao kada se dobije kugla koja se lako čita, kaskadne pobjede znače da jedan veliki pogodak može brzo dovesti do drugog.

Cricket 22 (računar, PlayStation, Nintendo Switch, Xbox)

4 najbolje igre kriketa na svim platformama upravo sada (2)

Izdavajući svake druge godine, serijal Cricket iz Big Ant Studios brzo je postao vrhunska sportska simulacijska igra za kriket. Nakon što je napravio Don Bradman Cricket 14 i 17, studio se okrenuo naslovu Ashes Cricket, prije nego što je objavio Cricket 19. Prateći ovaj proces imenovanja koji su koristili 2K i EA bilo je mudro, s pravom je seriju uspostavilo kao velikog igrača među onima poput NHL, Madden, NBA, i FIFA serija igara.

Važno je da se Cricket 22 razvio daleko izvan jezgra Pepela meč na koji se nekada fokusirao. Sada, Cricket 22 može se pohvaliti snažnim igranjem kriketa i mnogim modovima, te je proširio svoj popis licenci na CPL, The Hundred, Big Bash i još nekoliko međunarodnih ekipa. S prilagođenim kontrolama, znatno poboljšanom grafikom i načinom karijere vođenom pričom, Cricket 22 je daleko najbolji sim za kriket na tržištu.

iB kriket (Virtualne stvarnosti)

Stavite svoju kacigu, mislim, slušalice, i iskoračite do pregiba za iB Cricket. Većina sportskih VR igara je prilično varljiva – poput bezbrojnih boksačkih napora – ali iB Cricket ima ozbiljan realizam i dubinu. Pomaže u igri to što je kriket prilično okretan i nije fluidan tokom dužeg vremenskog perioda. Ipak, opcije u ovoj VR igri omogućavaju vam da u hodu promijenite svoj stil kuglanja i udaranja, što svakako može pomoći u načinu karijere i kada igrate na globalnim turnirima.

Dakle, bez obzira na željenu platformu za igranje, provjerite mogu li Stick Cricket Super League, Cricket Legends, Cricket 22 ili iB Cricket udovoljiti vašim željama za kriket u digitalnom svijetu.

4 najbolje igre kriketa na svim platformama upravo sada (3)

Reena Bansal

    Reena Bansal je diplomirala računarstvo na Univerzitetu u Delhiju. Ona je zaljubljenik u tehnologiju, igra šah, ljubitelj muzike, inovativna je, voli da izražava svoje stavove putem bloga i ljubiteljica je fitnesa. Donijela je niz sjajnih članaka na internetu.

    4 najbolje igre kriketa na svim platformama upravo sada (2024)

    References

    Top Articles
    Unit 4 Solving Quadratic Equations Homework 2 Answer Key
    Marlene Only Telegram
    Retail Space For Rent Craigslist
    Bolongaro Trevor Backpack
    Non-Identity Functions
    Forum Phun Extra
    Record-breaking crowd lifts Seattle Sounders to CCL glory on "special" night | MLSSoccer.com
    Charli D'Amelio: Wie die junge Amerikannerin TikTok-Sensation wurde
    Site : Storagealamogordo.com Easy Call
    T-Mobile SW 56th Street & SW 137th Ave | Miami, FL
    Ippa 番号
    Pulitzer And Tony Winning Play About A Mathematical Genius Crossword
    Leo 2023 Showtimes Near Amc Merchants Crossing 16
    Summoner Calamity
    Sofia the baddie dog
    35Mmx45Mm In Inches
    Pear Shaped Rocsi
    April 7 Final Jeopardy
    309 Marshall Passage
    Costco Gas Price City Of Industry
    Days Till Dec 6
    Nydf Dancesport
    Drys Pharmacy
    What Does FYP Mean on TikTok?
    How Much Does Costco Gas Cost Today? Snapshot of Prices Across the U.S. | CostContessa
    91 Freeway news - Today’s latest updates
    Eureka Mt Craigslist
    Andrew Camarata Castle Google Maps
    Magicseaweed Bob Hall
    Dez Juggs
    Walgreens Pharmacy On Jennings Station Road
    Who Is Acropolis 1989? Wiki, Bio, Age, Boyfriend, Net Worth | Biography Lane
    Island Photography Discount Code
    Panty Note Manga Online
    Hanging Hyena 4X4
    Computer Repair Tryon North Carolina
    Philasd Zimbra
    Proto Ultima Exoplating
    Alison Pest Control
    Protegrity Restoration Reviews
    How to paint a brick fireplace (the right way)
    Www.craiglist.com San Antonio
    Re/Max Houses For Sale
    Jeld Wen Okta Com Login
    Sutter Immunization Clinic Mountain View
    Bn9 Weather Radar
    Rida Asfahani Leaked Video
    Builders Best Do It Center
    Tokyo Spa Memphis Tn Reviews
    Closest Asian Supermarket
    Diora Thothub
    Latest Posts
    Article information

    Author: Domingo Moore

    Last Updated:

    Views: 5625

    Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

    Reviews: 88% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Domingo Moore

    Birthday: 1997-05-20

    Address: 6485 Kohler Route, Antonioton, VT 77375-0299

    Phone: +3213869077934

    Job: Sales Analyst

    Hobby: Kayaking, Roller skating, Cabaret, Rugby, Homebrewing, Creative writing, amateur radio

    Introduction: My name is Domingo Moore, I am a attractive, gorgeous, funny, jolly, spotless, nice, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.