Huang Junjie: Biografija, godine, visina, djevojka, žena, djeca, porodica, kuća (2024)

Glumac Huang Junjie je iz Kine. 2014. godine je primljen u umjetničku školu Sichuan Mianyang, gdje je planirao studirati pozorište za scenske umjetnosti i bioskop. Godine 2016. debitovao je u filmu 24 sekunde.

Huang Junjie: Biografija, godine, visina, djevojka, žena, djeca, porodica, kuća (1)

Biografija, obrazovanje i porodica

Huang Jun Jie, student Pekinške filmske akademije, rođen je 9. jula 1998. u Chongqingu, Kina. Feibao Media je agencija za Huang Junjie.
uživa u gledanju filmova i čitanju knjiga.
Moji omiljeni filmski žanrovi su akcija, zombi i katastrofa. uživa u igranju obruča i tenisu. uživa u vježbanju. uživa u igranju video igrica. uživa u vrućem loncu. Pacovi ga užasavaju. Huang Junjie je priznao aferu u objavi 3. decembra 2020. godine, dodajući da druga osoba nije u šou biznisu i da to nije planirala otkriti. Kao reakcija na kontroverze oko njegovog ličnog života, Huang Junjie je u objavi od 5. aprila 2021. rekao da će uzeti pauzu od glume kako bi se koncentrisao na svoje obrazovanje i razvio svoj karakter.

karijera

Upravo kao muški protagonista u omladinskom košarkaškom filmu “24 sekunde mladosti” debitovao je u pozorištu 2016. Iste godine je glumio u fantastičnoj drami “Lisica na ekranu”. Godine 2017, Huang se proslavio svojom glavnom ulogom u adolescentskoj drami "The Big Boss". Zatim je igrao glavnu mušku ulogu u istorijskoj romantičnoj drami „Dr. Cutie” (2020). Glumio je Bai Zhen-a u Dreamovoj xianxia romantičnoj drami “Vječna ljubav” iste godine. Huang je postao poznat po svom prikazu Zhang Qilinga u online seriji "Reunion: The Sound of the Providence", koja je zasnovana na seriji Daomu Biji i sadržavala je scene racije grobnica. Huang Jun Jie je otkrio svoju vezu sa ženom koja nije iz sektora zabave 2. decembra 2020.

Drugi par, Dong Hua Di Jun i Bai Feng Jiu, tema su Eternal Love Of Dream ili Three Lives, Three Worlds, The Pillow Book, koja je uključena u Eternal Love Ten Miles Of Bressoms. Bilo bi teško da bilo koji spin-off ili nastavci pariraju popularnosti produkcije iz 2017. jer je to tako ep. Jedina poznata devetorepa lisica na svijetu je Bai Feng Jiu (Dilraba Dilmurat), kraljica Qing Qiua. Zbog toga su je svi oko nje zasipali pažnjom, ali je samo pokazivala svoju razmaženiju stranu pred ljudima koje je voljela. Ljudi kojima je vladala smatrali su je hrabrom, moćnom ženom i dobrom kraljicom.

Jednog dana, žestoka zvijer napada Feng Jui dok ona traži kultivaciju u planinama. Feng Jui, zarobljen u opasnoj okolnosti, biva spašen kada se Dong Hua, car neba i ujedinitelj svjetova (Vengo Gao), pojavi niotkuda. Osjećajući se duboko dužnim Nebeskom caru, Feng Jiu ide s Dong Huom na njegovu misiju da se bori protiv neposlušnog Gospodara demona. Kako provode više vremena zajedno, Feng Jiu počinje da uviđa da se njena zahvalnost za Dong Hua postepeno transformisala u ljubav. Iako je Dong Hua nažalost izgubila vezu s ljubavlju, za nju još ima nade.

Kineska televizijska serija Reunion: Sound of the Providence bazirana je na nastavku Restart (Chong Qi). Wu Xie, Pangzi i Zhang Qiling, gvozdeni trougao, nastavljaju svoje putovanje kada im Wu Sanxing pošalje neobičan SMS. Kako bi ispunili desetogodišnji zavjet, Wu Xie, Pangzi i Zhang Qiling okačili su svoje šešire. Razmjenjuju svoja iskustva za konvencionalni život, ali tekstualna poruka Wu Sanxinga inspiriše ih da krenu u zagonetnu potragu zarad prijateljstva i porodice.

U kineskoj drami Dr. Cutie, objavljenoj 2020. godine, djevojka traži osvetu za ubistvo cijele svoje porodice. Shen Zhao Er, ponekad poznata kao Sun Qian, jedino je preživjelo dijete poznatog carskog doktora kojeg je nepoštena grupa kolega lažno optužila za zločin. Zhao Er je pošteđen povrede uprkos tome što je dobio smrtnu kaznu za sebe i svoju porodicu. Sedam godina kasnije, ona sada traži odmazdu. Da bi ušla na kraljevski dvor, ona preuzima identitet Tian Qija, muškog carskog doktora. Ona, međutim, pokazuje izuzetnu medicinsku sposobnost, a lik Huang Jun Jiea, carski general Ji Heng, bira je za svog glavnog carskog doktora nakon što ga je neobično privuklo ovo novo lice u njegovoj vili. Međutim, general odlučuje da se želi oženiti Tian Qi nakon što sazna njen stvarni identitet, što bi moglo odbaciti njenu dobro osmišljenu šemu da se osveti muškarcima koji su ubili njenu porodicu.

Kineska drama se zove Zauvek mladi. Hronika četiri generacije koja pokriva vek moderne kineske istorije, od svetskog rata do revolucije i konačnog ponovnog rođenja, ispričana je u Forever Young. Svaka generacija ima drugačiji skup poteškoća koje treba savladati. Oni moraju donositi vlastite odluke o historiji dok se kreću kroz korporativne malverzacije, uspone i padove kulturne revolucije i nečiju obavezu prema svojoj zemlji u vrijeme rata. Iako se poteškoće i preokreti sa kojima se suočavaju uzastopne generacije mogu varirati tokom vremena, lekcije stečene u prošlosti uvijek će utjecati na odluke donesene u budućnosti jer se prenose s jedne generacije na drugu. A to je univerzalna lekcija – da je vredno biti odan onome što jeste. To je izvor snage koji omogućava da se ide u budućnost i transformiše se u osobu kakva želi da bude.

Kineska dramatizacija Ljubavne prevare. Feng Lili, vila hrane, kažnjena je i prognana u zemlju smrtnika kako bi pretrpjela ljubavnu tragediju. Feng Lili, koja ide pod identitetom Feng Lili, ušla je u dom Šen Jučuana, gospodara grada Jiuli, u potrazi za svojim kobnim partnerom koji bi je podržao kroz njenu muku. Slijedom događaja, na kraju se udala za Gospoda. Feng Lili je bjesomučno pokušala da pobjegne iz kuće nakon što je saznala da je njen istinski predodređeni pratilac neko drugi. Ali iza zatvorenih vrata odvijala se politička šema. Shen Yuchuan se namjerno držao podalje od Feng Lili kako bi je zaštitio. Feng Lili do tada nije shvatila svoju naklonost prema Shen Yuchuanu. Ljubav Shen Yuchuana prema njoj bila je dobro smišljena laž, što je iznenada shvatila kada se našla u teškoj situaciji. Odabrala je da se osveti Shen Yuchuan jer ju je vodila mržnja umjesto ljubavi, sve dok identitet njenog pravog bračnog druga nije postao jasan.

drama
  • Ru Yi Ke Zhan
  • Spirealm (2024)
  • Ljubavna obmana (2023)
  • Gospođica Chun je parničar (2023)
  • Novoland: Pearl Eclipse (2021)
  • Istina ili izazov (2021.)
  • Reunion: The Sound of the Providence 2. sezona (2020.)
  • Reunion: The Sound of the Providence (2020)
  • Vječna ljubav iz snova (2020)
  • Dr. Cutie (2020)
  • Neočekivano (2018)
  • Veliki šef 2. sezona (2017.)
  • Veliki šef (2017)
  • Zauvijek mladi (2017)
  • Lisica na ekranu (2016)
film
  • Voli kakav jesi (2019)
  • 24 sekundi (2018)
TV emisija
  • Super Nova Games sezona 3 (2020)
  • Svi budite spremni specijal (2019)
  • Svi budite spremni (2019)
  • Pobijedite šampione u sezoni 2 (2017)
Huang Junjie: Biografija, godine, visina, djevojka, žena, djeca, porodica, kuća (2)

Khushi Johri

  • Sajt

Po profesiji sam web programer, pisanje sadržaja je moj interes za slobodno vrijeme. Uživam u plesu, vježbanju i stvaranju digitalne umjetnosti. Ja sam diplomirani NeogCamp i inženjer računarstva. Radio sam za brojne startupe i brendove, i napisao sam mnogo odličnih članaka i objavio sadržaj na internetu. Specijalizirao sam se za razne niše, uključujući tehnologiju, poduzetništvo, putovanja, zabavu, modu, hranu, stil života i posao.

Huang Junjie: Biografija, godine, visina, djevojka, žena, djeca, porodica, kuća (2024)

References

Top Articles
Stretchy.rania
Adomyinfo Pay Stub Login
Lamb Funeral Home Obituaries Columbus Ga
What Auto Parts Stores Are Open
Redbox Locations Walmart
Matka 786 Guessing
Fatshark Forums
Ups Cc Center
92801 Sales Tax
Studyladder Login
Care Guide for Platy Fish – Feeding, Breeding, and Tank Mates
2320 Pioneer Rd
Busted Newspaper Williams County
Cheap Motorcycles For Sale Under 1000 Craigslist Near Me
Does Publix Have Sephora Gift Cards
Elanco Rebates.com 2022
2010 Ford F-350 Super Duty XLT for sale - Wadena, MN - craigslist
Becker-Hunt Funeral Home Obituaries
Hannaford Weekly Flyer Manchester Nh
Uganda: The tiny flea making it painful for people to walk and work | African Arguments
Point After Salon
Spain
Gw2 Blue Prophet Shard
Roomba I3 Sealing Problem With Clean Base
Roxplayhouse
Currently Confined Coles County
Jersey Mikes Ebt
Erfahrungen mit Rheumaklinik Bad Aibling, Reha-Klinik, Bayern
Maatschappij- en Gedragswetenschappen: van inzicht naar impact
Meet The Parents Putlocker
Are Huntington Home Candles Toxic
Ups Near Me Open
Mission Impossible 7 Showtimes Near Regal Willoughby Commons
Ohio Licensing Lookup
Sacramento Library Overdrive
Black Adam Showtimes Near Cinemark Texarkana 14
Sessional Dates U Of T
Flixtor The Meg
Breitling ENDURANCE PRO X82310E51B1S1 für 2.885 € kaufen von einem Trusted Seller auf Chrono24
Desi Cinemas.com
Couponsky.com
Neo Geo Bios Raspberry Pi 3
Lesson 2 Homework 4.1 Answer Key
The many times it was so much worse
Lakeridge Funeral Home Lubbock Texas Obituaries
Pasha Pozdnyakova
Shaver Lake Webcam Gas Station
Mets vs. Reds: Injury Report, Updates & Probable Starters – Sept. 7 - Bleacher Nation
Nine Star Hegemon Body Art
What Does Code 898 Mean On Irs Transcript
Mangadex.oeg
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Refugio Daniel

Last Updated:

Views: 5627

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Refugio Daniel

Birthday: 1999-09-15

Address: 8416 Beatty Center, Derekfort, VA 72092-0500

Phone: +6838967160603

Job: Mining Executive

Hobby: Woodworking, Knitting, Fishing, Coffee roasting, Kayaking, Horseback riding, Kite flying

Introduction: My name is Msgr. Refugio Daniel, I am a fine, precious, encouraging, calm, glamorous, vivacious, friendly person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.